top of page

Algemene Voorwaarden B&B

ALGEMEEN

De B&B units zijn eigendom van en worden beheerd door Micolette, Ivonne en Babette Bom hierna te noemen ‘beheerder’. De beheerder kan zich in voorkomende gevallen laten vervangen door een andere gastheer/vrouw of vertegenwoordiger.

 

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Bed & Breakfast

Hofstede ‘s-Gravenhoek, Emelissedijk 20, 4491PD Wissenkerke.

 

Met het bevestigen van de reservering worden deze Algemene Voorwaarden van kracht. Op verzoek wordt een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden kosteloos verstrekt aan de gebruikers.

 

De beheerder is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gebruikers. Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in Hofstede ‘s-Gravenhoek zijn voor rekening van de gebruikers.

 

Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van de beheerder dienen door de gebruikers onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de beheerder.

 

Gasten dienen instructies van de beheerder op te volgen.

 

De beheerder kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Hofstede ‘s-Gravenhoek ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

 

De administratie van beheerder is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen.

 

Gasten van Hofstede ‘s-Gravenhoek dienen zich te houden aan de huisregels.

 

BETALING

 

De verblijfskosten in B&B Hofstede ‘s-Gravenhoek dienen ófwel vooraf te worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL25RABO0150584539 t.n.v. VOF ‘s-Gravenhoek o.v.v. naam en datum van reservering ofwel bij aankomst contant te worden voldaan.

 

Heeft u geboekt via Booking.com dan worden de afspraken met Booking.com gehandhaafd.

 

De eigenaar kan in overleg met de gebruiker van deze voorwaarde afwijken.

 

Annuleren kan tot 7 dagen voor aankomst. Bij annulering binnen 7 dagen van aankomst blijft u aansprakelijk voor 100% van het totaalbedrag.

 

Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

 

Bezoekers mogen niet zonder toestemming van de beheerder en zonder bijbetaling overnachten in de kamer.

 

 

Wij wensen u een prettig verblijf bij Hofstede ‘s-Gravenhoek. Voel u thuis en geniet van de rust, ruimte en natuur.

 

Team ‘s-Gravenhoek

bottom of page